- Ruoan tulevaisuuden tekijät
 

 

Kuka?

Vegefirma on helsinkiläinen innokas ja energinen yritys, joka maalailee ennakkoluulottomasti villejä tulevaisuudenvisioita. Vegefirmalla on takanaan vuosikymmenien asiantuntemus ja kokemus vegeruoan parista sekä kiitelty näkemys siitä, missä olemme juuri nyt vegetrendin suhteen. Vegefirma toimii vegetrendin aallonharjalla alan suvereenina asiantuntijana ja tarjoaa palveluksiaan sekä yrityksille että yleisölle. Asiakkainamme ovat lähes kaikki Suomen suurimmat kasvisruokaa tuottavat toimijat. Vegefirman taustalla ovat yrittäjät Suvi Auvinen ja Karry Hedberg.

_Z0O0280.JPG
 

Me

suvi-frame2.jpg

Suvi Auvinen

Sarjainnostuja. Vegefirman sisällöntuottaja, käytännön toteuttaja ja toimitusjohtaja. Suvi on taustaltaan toimittaja, joka on työskennellyt yli kymmenen vuotta erilaisissa sosiaalisen oikeudenmukaisuuden liikkeissä. Suvi pitää Vegefirman langat käsissään. Innokas foodie, joka matkustaa ruoan perässä pitkiäkin matkoja ja pakottaa kaverit tuomaan vegaanista mätitahnaa Ruotsista. Rakastaa listoja ja yksityiskohtia, on kotonaan somessa.

 
 
Karry-frame2.jpg

Karry Hedberg

Taivaanrannanmaalari. Visionääri Vegefirman toiminnan taustalla. Kasvissyönnin edistämisen jokapaikanhöylä, joka on ollut yli 20 vuotta vegaani. Karry on toiminut kokkina useissa kasvisravintoloissa ja pyörittänyt omaa pitopalvelua, sekä perustanut Helsingin ainoan täysin kasvipohjaisen päivittäistavarakaupan, Vegekaupan. Karryn vahvuus on suurissa ideoissa ja vankassa näkemyksessä siitä, mitä vegemarkkinat kaipaavat. Karry etsii jatkuvasti uusia makuelämyksiä ja parhaita ruokaelämyksiä ympäri maailmaa.

 
 
IMG_4286.JPG
 

Missio

Kasvissyönti on uusi normaali.

 

Vege kuuluu kaikille! Kasvissyönnin lisääminen on tehokkain tapa auttaa eläimiä, ympäristöä ja terveyttämme. Kasvissyönnin tulee tulla tavoiteltavaksi, helpoksi ja hauskaksi valinnaksi ilman ryppyotsaisuutta ja tuomitsemista. Käytännössä tuotamme Suomen suurimpia kasvisruokatapahtumia, sparraamme yrityksiä vegaanisten tuotteiden tuotekehityksessä ja mietimme miten ihmiset saadaan valitsemaan kasvipohjaista ruokaa lautaselle yhä useammin! Vegefirmaa pyöritetään rakkaudesta lajiin.

 

Yhteystiedot

Tule mukaan vegevallankumoukseen!

Projektikohtaiset yhteystiedot löydät kunkin projektin sivuilta, suoraan meidät tavoittaa seuraavista osoitteista:

Puhelimitse meidät tavoittaa numerosta +358 46 946 52 96

Asiakkaitamme